Oulun yliopiston tukisäätiön ja Ulla Tuomisen säätiön apurahat Otso Kassiselle

MediaTeamin tutkija Otso Kassiselle on myönnetty Oulun yliopiston tukisäätiön 4000 euron apuraha ja Ulla Tuomisen säätiö 2500 euron apuraha.

Kassisen tohtorinväitöskirja käsittelee välikerrosohjelmistoratkaisuja hybrideissä ja mobiileissa vertaisverkkojärjestelmissä, keskittyen erityisesti yhteysjaksojen ja datan hallintaan. Väitöskirjatyön ohjaajana toimii professori Mika Ylianttila.

Kassinen on työskennellyt MediaTeamissa vuodesta 2004 lähtien. Hän valmistui diplomi-insinööriksi Oulun yliopiston sähkö- ja tietotekniikan osastolta vuonna 2007.

Oulun yliopiston tukisäätiö on perustettu vuonna 1960 ja säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää Oulun yliopiston ja sen ylioppilaskunnan piirissä tapahtuvaa toimintaa. 1990 perustetun Ulla Tuomisen säätiön tarkoituksena on edistää sähköteknisten ja siihen liittyvien alojen tieteellistä tutkimusta ja ammatillista koulutustoimintaa.

Lisätty: 7.7.2009